1450+ ΚΑΝΑΛΙΑ
Περισσότερα από 1450 κανάλια
σε εξαιρετική ποιότητα
17100+ VOD
Περισσότερες από 17100 ταινίες
& επισόδεια σε υψηλή ανάλυση
ΥΨΗΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ
Υπερσύγχρονοι servers για θέαση
χωρίς κολλήματα

ΜΕΤΑΠΩΛΗΤΕΣ

Home - ΜΕΤΑΠΩΛΗΤΕΣ

Η GSTREAMS σας παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία και το διαχειριστικό πάνελ, ώστε να δημιουργείτε και να διαχειρίζεστε συνδρομές μόνοι σας και έτσι να μπείτε δυναμικά στον κλάδο της IPTV.

Χωρίς να χρειάζεστε ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις, με την βοήθεια του αυτοματοποιημένου πάνελ μας, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να δημιουργείτε μόνοι σας τις συνδρομές που χρειάζονται οι πελάτες σας και μέσω αυτής της διαδικασίας να έχετε ένα σταθερό εισόδημα, το οποίο μπορεί να είναι πολύ μεγάλο. Ο μόνος περιορισμός είναι το πόσο θα ασχοληθείτε εσείς ώστε να βρείτε νέους πελάτες. Όσο περισσότερους πελάτες έχετε, τόσο μεγαλύτερο θα είναι και το κέρδος σας.

Η υπηρεσία για τους μεταπωλητές, δουλεύει ως εξής. Αγοράζετε credits από εμάς, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην συνέχεια για να δημιουργήσετε νέες συνδρομές για τους πελάτες σας ή να ανανεώσετε ήδη υπάρχουσες συνδρομές. Το κόστος των πακέτων μας (1, 3, 6, 12 μήνες) θα είναι αρκετά χαμηλότερο από τις τιμές που προσφέρουμε εμείς στους τελικούς πελάτες. Αυτό σημαίνει ότι εσείς αγοράζετε από εμάς τις συνδρομές σε πολύ χαμηλότερες τιμές και τις πουλάτε στους πελάτες σας όσο εσείς νομίζετε. Το αποτέλεσμα είναι ότι έχετε ένα σημαντικό κέρδος από κάθε συνδρομή, το οποίο κέρδος θα μεγαλώνει διαρκώς καθώς θα βρίσκετε νέους πελάτες.

Το πάνελ μας είναι ιδιαίτερα εύχρηστο και εύκολο να το μάθει ο οποιοσδήποτε και ας μην έχει ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις. Εκτός αυτού, η ομάδα μας βρίσκεται εδώ για να σας βοηθήσει στα πρώτα σας βήματα.

Μην καθυστερείτε άλλο! Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας να γίνετε μεταπωλητές της υπηρεσίας μας. Με τον τρόπο αυτό θα μπείτε δυναμικά στον κόσμο της IPTV και θα εξασφαλίσετε ένα σημαντικό εισόδημα!